Over ons

ARSA BMC is een jonge onderneming met een brede bouwkundige ervaring waar u op diverse bouwkundige vlakken voor advies terecht kunt, inclusief begeleiding in verschillende fasen in de bouw.

Bij de realisatie van een bouwkundig project beschikt u niet altijd over de juiste kennis en/of capaciteit.ARSA BMC kan u met raad en daad bijstaan om op uw vragen antwoord te geven. Wij kunnen u helpen bij het uitwerken van uw plannen tot en met het begeleiden van de bouw en de daartussen bijkomende zaken. Onder het hoofdmenu diensten krijgt u een duidelijk overzicht waar ARSA BMC allemaal in gespecialiseerd is.

Daarnaast biedt ARSA BMC u ook de mogelijkheid om uw capaciteitsprobleem op kantoor tijdelijk op te lossen door op freelance basis medewerker te huren.

Door persoonlijke en directe communicatie, gecombineerd met een professionele en innovatieve aanpak heeft bij diverse overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren tot een goede samenwerking en een optimaal resultaat geleid.

ARSA BMC onderhoudt op informele basis en met no-nonsense contact met relaties/opdrachtgevers, waarbij betrokkenheid en (wederzijds) vertrouwen een grote factor spelen. De opdrachtgevers bestaan uit cliƫnten binnen de gemeente, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en particulieren. De doelstelling is om de relaties op efficiƫnte wijze de aanwezige behoefte zorgen/problemen op bouwkundig gebied uit handen te nemen, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid als vanzelfsprekend mogen worden beschouwd.